RandyRun English RandyRun Deutsch RandyRun French RandyRun Nederlands RandyRun Español RandyRun Italiano RandyRun Dansk RandyRun Svenska
WoW Gold, FIFA Coins, Keys & GameCards, Accounts, Leveling, ...
130113

Diablo 3 Key

Leveringstid: 0-1 time
Leverings form: 
  

$18.48

Game-Title:Diablo 3Publisher:Blizzard
Product-Type:Full-VersionDownload via:Battle.net
Leveringstid:0-1 timeDownload size:7.40 GB
Age rating: USK 16Other:EU-Key

Kun digitalt køb. Der bliver ikke tilsendt nogen pakke.


Hvordan starter jegDiablo 3?

Straks efter at betalingen er registreret sender vi dig din D3-CD-key per e-mail.
Leveringstid: 0-1 time.

Henvisning til download af Diablo 3:

Bare log dig ind på Battle.net-account (eller opret en ny account). Med den fra os modtagne Diablo 3-key kan du hurtigt, gnidningsfrit og gratis downloade og installere D3!

Bare følg anvisningerne på downloadsiden. Skulle der være spørgsmål til din D3-key, hjælper vores support dig selvfølgelig gerne videre. Straks efter installationen kan du gå i gang. Go‘ fornøjelse!


Producentens produktbeskrivelse

To årtier er hengangen siden de dæmoniske fyrster Diablo, Mephisto og Baal gennemstrejfede Sanktuario, trækkende med sig et spor af ødelæggelse, for at underlægge menneskeheden deres nådesløse vilje. Men for dem, der bekæmpede disse det ondes stedfortrædere, svinder erindringen kun langsomt væk.

Da Deckard Cain vendte tilbage til ruinerne af katedralen i Tristram for at søge efter nye måder at destruere det onde på, styrtede et flammende skæbnebud fra himmelen ned og antændte verden præcis dér hvor Diablo engang betrådte selvsamme jord. Denne ild fik urgammel ondskab til at vågne og tvinge Sanktuarios helte til på ny at forsvare den dødelige verden mod de brændende helveders genrejsende magter.


Spillerne vælger en hero fra en af de fem unikke characterklasser og rejser ud for opdage og genopdage nye og gamle egne af Sanktuario, anskaffe sig kraftfulde items, spells og skills, samt bekæmpe horder af dæmoner og beskytte verden mod de nye rædsler.

Til skabelsen af en egen hero står klasserne barbarian, witch doctor, mage, monk og demon hunter hver spiller til rådighed, som hver især er udstyret med helt individuelle sæt af spells og skills. Tilbagevendende klasser, som barbarian, er blevet omarbejdet fuldstændig og forsynet med nye færdigheder til at kunne tilpasse sig den enestående atmosfære i Diablo III. Mulighederne for at skabe en character efter egne ønsker er blevet yderligere udbygget og muliggør nu en endnu større grad af specialisering end de tidligere Diablo-spil, hvad der blot får spillerens særlige character til at strutte endnu mere af kraft. Når disse helte udsøger sig eventyr på fantasifulde og afvekslingsrige steder, følger forløbet af de episke baggrundshistorier og lægger sig ud med horder af monstre og krævende slutmodstandere, vinder de erfaring, yderligere færdigheder og items med ufattelig magt.

Spillets skueplads er Sanktuario, en verden fra egnene af Dark Fantasy. De fleste af dens beboere ved ikke at Sanktuario for godt 20 år siden blev reddet af en håndfuld tapre og mægtige helte imod underverdenens dæmoniske kræfter. Størstedelen af de helte, der stod ansigt til ansigt med helvedes armeer – og havde held til at overleve –, måtte betale for denne erfaring med deres forstand. Og de andre begravede deres plagede erindringer dybt i sig og fortrængte grusomhederne fra deres sind. I Diablo III vender spillerne tilbage til Sanktuari for igen at sætte sig ind i alle det ondes facetter. Diablo III føjer sig som en naturlig fortsættelse til Diablo II og tilbyder tilligemed et interface der er let at betjene, temporig aktion og et intuitivt gameplay, hvad Diablo-spillere også forventer og skatter. Man råder derudover over mange nye funktioner som åbner for en helt ny dimension i aktion-rollespilserfaringen.

Grundlaget for Diablo III er en ny graphic engine som har gjort det muligt at fremstille characters og monsterhorder i yppige, fuldstændige 3D-omgivelser. Effektive special effect-systemer og Havok-understøttede physic engines tillader spilleren på spektakulær vis at bringe død og fordærvelse over de infernalske yndlinge. Derudover bygger Diablo III op på de forfaldsgenererende omgivelser af de tidligere Diablo-spil, da det føjer en række nye muligheder ind mellem spillets tilfældigt scriptede begivenheder. Alt dette frembringer en kompleks og medrivende verden, stopfyldt med quests, NSCs, dynamiske sammentræf og udfordrende monstre og slutbosser. Med sine omgivelser vinder Diablo III i høj grad på sin interaktivitet. Man finder f.eks. ødelæggende elements og forhindringer der kan blive sat ind mod ens fjender. Derudover vil Diablo III kunne profitere af Battle.nets upgrades, som vil bibeholde nogle af de nye medrivende funktioner for spilleren. Hovedvægten ligger stadigvæk på at spille det sammen online, med diverse planlagte udvidelser, der øger enkeltheden og og spilsjoven endnu mere.

Features:

  • Der er et udvalg på fem mægtige charakterklasser
  • Spritny 3D-graphic engine med spektakulære effekter og Havok physics
  • Talrige inder- og yderområder som giver et detaljeret indblik i Sanktuarios nye regioner
  • Interaktive omgivelser med farlige fælder, forhindringer og ødelæggende elements.
  • Understøttet af scriptede events i tilfældigt generede verdener med endeløst og dynamisk gameplay
  • Stort udvalg af djævelske monstre med egenartede angrebs- og adfærdsmønstre
  • Nyt questsystem og individuel characterformning til den ultimative action-rollespilsoplevelse
  • Multiple player-understøttelse over Battle.net med muligheder for samarbejdende og konkurrenceorienteret spil


Systemkrav (til PC)

Tekniske mindstekrav

[Endnu ikke kendt]

Anbefalede systemkrav

[Endnu ikke kendt]