Bestillings- og betalingsproces

  1. RandyRun fungerer som formidler af behov inden for online gaming...
  2. og driver formidlingsplatformen www.randyrun.dk for købere og sælgere (kriterium: pålidelighed, pris og leveringstid).
  3. Køberen meddeler RandyRun sit ønske om køb gennem afgivelsen af en bestilling...
  4. og betalingen sker til Swisshold GmbH.
  5. Swisshold informerer RandyRun ved modtagelse af betalingen.
  6. RandyRun leder den ønskede bestilling videre til sælgeren/sælgerne.
  7. Sælgeren/sælgerne leverer bestillingen til køberen. Op til dette punkt står RandyRun til rådighed ved spørgsmål til afviklingen af bestillingen.
  8. Swisshold overfører betalingen til sælgeren/sælgerne.

Betaling gennem Swisshold 
Swisshold GmbH er et firma lokaliseret i Schweiz. Det opbevarer pengene for en køber. Først når leveringen af varen er udført, bliver pengene udbetalt til sælgeren.

Levering 
For at holde leveringstiden så lav som mulig, kan en bestilling blive opdelt i rimelige mængder og formidlet til forskellige sælgere.

Annullering af ordre 
Før udleveringen af en vare, kan en køber foranledige RandyRun til at annullere bestillingen ved den pågældende sælger. Efter udleveringen af en bestilling er det ikke længere muligt at annullere denne.      

Generelle handelsbetingelser 
Vores generelle handelsbetingelser er gældende for alle bestillinger. 

Forbehold 
Hverken RandyRun GmbH eller Swisshold GmbH kan stilles til ansvar for tab forårsaget af spilproducenterne. I disse tilfælde må kunden henvende sig direkte til spilproducenten.

Kvalitetskontrol 
RandyRun overvåger regelmæssigt leveringerne for at sikre at alle ordrer leveres tilfredsstillende. Useriøse sælgere bliver udelukket fra formidlingsplatformen.

Erstatning
Skulle det undtagelsesvis ikke være muligt på tilfredsstillende vis hurtigt at formidle en sælger, kan betalingen på foranledning til enhver tid blive erstattet fra Swisshold GmbH. Ellers fortsætter RandyRun med at søge efter en sælger, indtil at bestillingen er blevet formidlet vellykket.

Personoplysninger + kontoinformationer 
RandyRun behandler alle personoplysninger og kontooplysninger strengt fortroligt! Kundeinformationer bliver grundlæggende ikke videreformidlet til tredjepersoner. Videregivelsen af kontoinformationer sker udelukkende ved formidling af leveling-services og ved valg af leveringsmetoden ”på min konto” – og i dette tilfælde kun til autoriserede mangeårige partnere. Kunde- og kontoinformationer bliver i alle tilfælde sendt krypteret. Vores hjemmeside bliver løbende kontrolleret af firmaer specialiseret i IT-sikkerhed.