Personoplysninger & Databeskyttelse

RandyRun GmbH (i det følgende RandyRun) anvender dine personoplysninger udelukkende til afvikling af bestillinger. Alle kundeinformationer bliver gemt og forarbejdet efter de gældende forskrifter for den tyske databeskyttelseslov (Bundesdatenschutzgesetz - BDSG) og databeskyttelsesloven for digitale tjenesteydelser (Teledienstdatenschutzgesetz -TDDSG).

Du har til enhver tid ret til information, rettelser, spærring eller sletning af dine personoplysninger. Henvend dig i så fald til vores support eller send din forespørgsel per post eller fax.

RandyRun deler ikke dine personoplysninger, inklusiv adresse og e-mailadresse til tredjepart uden din udtrykkelige tilladelse. Denne tilladelse kan du tilbagekalde til enhver tid. Undtaget er vores forretningspartnere som behøver disse informationer for at udføre transaktioner (f.eks. fragtfirmaer eller pengeinstitutter). I disse tilfælde udleveres dog kun de mest nødvendige informationer.

RandyRun benytter tekniske og organisatoriske sikkerhedsforholdsregler til at beskytte dine personoplysninger mod manipulation, tab, sletning eller adgang fra uautoriserede personer.

Information om konto: Hvis du allerede har en konto, kan du logge dig ind med din e-mailadresse og dit personlige kodeord. Når du herefter laver en ny ordre, behøver du ikke at indtaste dine oplysninger igen.

 

Google Analytics

Denne hjemmeside benytter Google Analytics, en hjemmesideanalysetjeneste fra Google Inc. ("Google"). Google Analytics benytter såkaldte cookies, tekstfiler, som bliver gemt på din computer og gør det muligt for os at analysere din brug af hjemmesiden. De oplysninger om din brug af denne hjemmeside, som cookien registrerer, overføres til en Google-server i USA og gemmes der.

Google anvender disse oplysninger til at analysere din anvendelse af siden, til at udarbejde rapporter over hjemmesideaktiviteter og til at finde relationer til yderligere tjenesteydelser via hjemmesider og internettet. Google kan også videregive disse informationer til en tredjepart, hvis dette er lovmæssigt forankret eller hvis denne tredjepart forarbejder informationerne på bestilling fra Google. Google vil ikke på noget tidspunkt samkøre din IP-adresse med andre data fra Google.

Ved en ændring af indstillingen af din browsersoftware kan du forhindre lagring af cookies. Vi gør dog opmærksom på, at du i så fald ikke med sikkerhed kan anvende samtlige funktioner på hjemmesiden i fuldt omfang. Gennem benyttelsen af denne hjemmeside erklærer du dig indforstået med den ovenforstående beskrivelse af Googles forarbejdning af de udvundne data og det dertilhørende formål.