Hvem er Randy?

RandyRun er Europas første og og største serviceudbyder af virtuelle valutaer, items, level-services og accounts i MMOs eller sportsspil. Derudover formidler RandyRun game keys og game cards til alle aktuelle spil. RandyRun har været aktiv siden 2000 og har derfor været med fra starten af i denne relativt nye branche. Men hvad er RandyRun helt præcist?

RandyRun præsenterer den virtuelle tjener Randy. Han overtager alle de kedelige og tidskrævende opgaver i spil. Han formidler gold, items, mounts, accounts og leveling-services. Og derudover leverer han også game keys og game cards inden for få minutter!

Hans løfte til dig: Aldrig mere skal du bruge lange nætter på at farme gold. Ikke mere bekymre sig om at miste forbindelsen til vennerne eller ens guild. Og for fremtiden vil du kunne koncentrere dig om de ting, der rent faktisk gør spillet sjovt. For Randys motto er:

„No work. Just fun. With RandyRun."

Randy har længe været en pålidelig størrelse på scenen for online gaming. På sine tidligere stationer (3dsvs.com, ingameservice.com) har Randy samlet sig et stærkt netværk af førsteklasses kontakter. Randy kender de bedste profi-powergamere, de hurtigste goldfarmere, de hårdeste prisforhandlere, de bedste programmører og mest kompetente supportere.

Hvad angår sikkerhed, seriøsitet, hurtighed og kundevejledning sætter RandyRun standards, hvor ingen af konkurrenterne kan følge med. RandyRun GmbH har såvel firmasæde som retsligt tilhørsforhold i Tyskland, men vores kompetente support fås på en række europæiske sprog, herunder dansk, som sidder klar til at hjælpe dig ved problemer eller spørgsmål.

Hvorfor er det vigtigt? Fordi du bør vide, hvem du overlader din værdifulde character til. Bedst allerede nu at lære Randy personligt at kende!